tag:blogger.com,1999:blog-5888183470000625306.post4752185167349926564..comments2024-01-17T13:10:00.810+01:00Comments on Chatka wiedźmy: Szybki Chleb z ŻurawinąWiedźmahttp://www.blogger.com/profile/13681251204630834727noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5888183470000625306.post-42383490487786188852011-02-20T11:02:25.080+01:002011-02-20T11:02:25.080+01:00niezwykły kolor ma u Ciebie żurawina! nigdy nie pr...niezwykły kolor ma u Ciebie żurawina! nigdy nie próbowałam dodawać jej do chleba, ale najwyraźniej jest to udane połączenie... spróbuję!ewe.kotthttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5888183470000625306.post-58982089677339001482011-02-19T22:14:27.380+01:002011-02-19T22:14:27.380+01:00Dziękuję :)
Chociaż nie nazwałabym tego przyspies...Dziękuję :)<br /><br />Chociaż nie nazwałabym tego przyspieszeniem. Przy cieście drożdżowym liczy się efekt, a nie czas. Przy świeżych drożdżach i odpowiedniej temperaturze 30-4o min wystarcza do podwojenia objętości, a ten chleb rośnie dwukrotnie :)Wiedźmahttps://www.blogger.com/profile/13681251204630834727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5888183470000625306.post-6530679631579685172011-02-19T20:48:23.251+01:002011-02-19T20:48:23.251+01:00A kształt jaki wspaniały!A kształt jaki wspaniały!Kubełek Smakowyhttps://www.blogger.com/profile/05104039625600406297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5888183470000625306.post-48819916822924468072011-02-19T20:47:50.704+01:002011-02-19T20:47:50.704+01:00Też często przyspieszam proces wyrastania ciasta ...Też często przyspieszam proces wyrastania ciasta drożdżowego, rzadko żałuję. Lubię szybkie i pyszne przepisyKubełek Smakowyhttps://www.blogger.com/profile/05104039625600406297noreply@blogger.com